fantasy-life

Ez egy fantasy alapú FRPG játék. Egy képzelt világban játszódik, Nekropoliszban, ami a nekromanták csodás világa.

HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 

Terax Inferno

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Terax Inferno
Admin

Hozzászólások száma: 501

TémanyitásTéma: Terax Inferno   Szomb. Aug. 20, 2011 7:13 am

Név: Terax Inferno

Kor: 15 (150)

Nem: Férfi

Kaszt/Faj: démon és halál lovag

Város: Herost

Pont: 25
Erő:4
Ügyesség:4
Észlelés:3
Energia:8
Intelligencia:2
Harc fegyverrel:3
Harc puszta kézzel:1

Felszerelés: Van egy kardom aminek a neve Memento. Memento képes egy óriás csontvázat idézni, aminek ereje tőlem függ.

Társ: Van egy különleges macskám. Egy elementál aki képes egy hétköznapi macska formáját fölvenni és ha harcolni kell akkor tűzbe borul és lángoló erőket megmozdítva harcol.

Ajándékok, jutalmak:

Varázslatok:
Alapvarázslatok:
gladius:
Minden halál lovagnak van egy kardja aminek neve és különleges ereje van.

cerebro dispergat:
A használója képes zölden égő koponyákat szórni a kezéből.

mons vocat:
A használója képes egy csontváz lovat idézni, amin utazhat.

pilam:
Ez egy gömb amit a tenyérben lehet előhívni.

1.szint clypeum:
Ez egy különleges pajzs amit maga vagy más köré tudd felvonni. Csak legerősebbek tudják áttörni.

teleport:
Ezzel a technikával egy ismert pontra el lehet jutni. Ez úgy néz ki, hogy a használóját körbe veszi az eleme és eltűnik, a célponton feltűnik az az elem ami körbevette a felhasználóz és az egyén is feltűnik.

Memento tincidunt(Memento felszerelése):
Ezzel a technikával fel lehet szerelni, a Mementonak nevezet kard által idézet csontvázat. Páncéllal, fegyverrel és pajzzsal.

Demon Memento:
Ez a technika akkor lehet használni, ha démon alakban vagyok és megidézem Mementot. Ekkor Memento csontjai rám olvadnak és páncélként viselkednek. De ez nem azt jelenti, hogy Mementonak nincs beleszólása. Ő is jelen van és együtt harcolunk. Ez a technika csak védelmül szolgál. A démon alakom adja az erőmet.

2.szint clypeum:
Ugyanúgy működik, mint az 1. szintje. Az a különbség, hogy ha megtámadják ugyanolyan erővel visszatámad.
csak nekromantáknak, energia:4, erő:3,

mortuus summon:
Ha olyan helyen van a használója a holtakat fel tudja támasztani szolga ként.
csak pokol szolgáknak, energia:7

scelets ignis:
Ezzel a technkával, tűzzel veszem körül a kezem, amik csont alakúak. Ezzel a technikával képes vagyok mérgezni is. Akit eltalálok az a társai ellen fordul. Ha nincs társa akkor magát öli meg. De azt én döntöm el, hogy kire hat.

diabolus sinistram:
Ezzel a képességgel a bal kezem átalakul. Bőröm megkeményedik és fekete színű lesz. Amit megfogok vele az megolvad és engem erősít. Mivel az én elemem a tűz, ezért tűz elemű képességeket tud elszívni. Viszont az élőlények bármely részét megolvasztja, ami engem erősít.

dextera diaboli:
Ekkor a jobb kezem átalakul. A kezemről leolvad minden hús és bőr, csak a csontjaim maradnak, amik között csak kék fény világít. A karommal meg tudok idézni egy kék tüzet, amit úgy formázok és mozgatok ahogyan akarok. Sokkal erősebb, mint egy átlagos tűz. Ha valaki nem oltja el gyorsan, akkor fél perc alatt eléget.

daemon forma plena:
Ezzel a technikával teljesen átalakulok. A két karom az előzőek alapján alakul át. Pluszban szárnyaim nőnek a repülés miatt. Megnőnek a szarvaim, amik az erőm mértékét jelzik. Valamint láncok jelennek meg rajtam és a mellkasomon az átokjel. Ezek jelzik azt, hogy átkozott, bűnös vagyok.

Memento shapeshifting:
Ezzel a képességgel Memento képes valamely részét mássá átalakítani. Ám, de ez a képesség olyan amit ki kell gyakorolni. Olyan átváltozásokat nem hajthat végre amiket nem ismer.

Módosítás: 2011.09.23.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://fantasy-life.hungarianforum.net

Terax Inferno

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal