|
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Surá Drákon

Hozzászólások száma: 44 Join date: 2011. Oct. 02. Age: 14
 | Téma: Re: Angest-fényhatár Hétf. Jan. 30, 2012 5:49 pm | |
| Felsóhajtottam. -Én nem kérek. *Kicsit furcsa lenne ha Gabradiel kérne belőle. Bár a sárkányán nem csodálkoznék.* Hátra néztem és még mindig gyanakodva néztem Gabradielre. |
|
 | |
Gabradiel

Hozzászólások száma: 11 Join date: 2011. Dec. 17.
 | Téma: Angest-fényhatár Szomb. Feb. 04, 2012 4:44 pm | |
| - Köszönöm nem kérek... - Mondtam. A sárkányomra néztem. - Sed se kér... - Mondtam sóhajtva. - Tudjátok, ő nem nagyon eszik egeret.... én mindig más ételt adok neki... - Mondtam majd Surára néztem. - Akkor most már indulhatunk? |
|
 | |
Vivere Bulcsu Albus Equites

Hozzászólások száma: 56 Join date: 2011. Aug. 29.
 | Téma: Re: Angest-fényhatár Szomb. Feb. 11, 2012 5:54 pm | |
| -Igen, indulhatunk. Viszont van egy baj, amit mindenképpen meg kell tennünk. Tartottam egy kis hatásszünetet és felkiáltotta. -Siessünk különben Terax-ék elmennek! Nincs ideje lazsálni! Ha most nem indulunk, akkor mikor?! Szóval gyerünk! Surá, csak menj előre. Közben míg a válaszra vártam bekaptam egy egeret. Nagyon ízlet és rájöttem, hogy azért hiányzik még valami. Tej, egy kis tej hiányzik. Egy kis üveggel elővettem és egy szuszra megittam. -Huh...Ez nagyon jól esett. Nos, indulunk? |
|
 | |
Surá Drákon

| Téma: Re: Angest-fényhatár Szomb. Feb. 11, 2012 7:25 pm | |
| *Szóval ők sem kérnek. Ezek szerint Vivere-nek tényleg furcsa ízlése van.* -Persze, mehetünk.- válaszoltam vissza. Azzal elindultam. Közben még egyszer elővettem a kardom és megnéztem. *Még mindég fekete? Nem bánom, akkor egy kicsit lazítok.* Azzal vissza csúsztattam a kardot a hüvelyébe és a lovagolásra koncentráltam. |
|
 | |
Gabradiel

Hozzászólások száma: 11 Join date: 2011. Dec. 17.
 | Téma: Angest-fényhatár Csüt. Feb. 16, 2012 10:40 pm | |
| - Hogy is kell... őőőőőőő..... gyiááááá - Mondtam, mire hirtelen elkezdett futni a ló. - Hoppá.... őőőőő... hóóóóó - Mondtam, majd lelassult a ló. - Ez veszélyes volt! - Mondtam mérgesen. Ezelőtt nem sok lón ültem, ráadásul kicsit kényelmetlen is volt. Bár legalább nem kell gyalogolni, és hamarabb oda tudok érni a a célponthoz. Most csak ez számít. Nem veszíthetem szem elől a küldetésem. Hátra néztem. - Na siessünk! - Mondtam, majd elindultam Angestbe. |
|
 | |
Surá Drákon

| Téma: Re: Angest-fényhatár Pént. Márc. 09, 2012 6:04 pm | |
| //Bocs Gabradiel, azt vártam, hogy Vivere írjon.//
Láttam, hogy Gabradiel milyen tapasztalatlan a lovakkal. *Remek! Csak ne lassítson le minket! Viszont ötleteket nem tudok neki adni, én ösztönösen tudok csak lovagolni, tudatosan nem* A felhőket néztem lovaglás közben és vissza gondoltam a régi időkre. |
|
 | |

| Téma: Re: Angest-fényhatár Vas. Márc. 18, 2012 3:03 pm | |
| Végre rendesen elindultunk. De valami nagyon nem tetszett. Gondolkodtam pár percet és rájöttem, hogy mi volt az. Nem más, mint a kengyel. Amint rájöttem mi a baj tudtam, hogy mit kell tennem. Rátámaszkodtam a lóra és előre ugrottam. Majd négykézláb futottam tovább. -Na, ki bírja tovább?-kiáltottam hátra, egy kicsit gúnyosan Még mázli, hogy macska vagyok és egy jó ideig bírni fogom. |
|
 | |
Surá Drákon

| Téma: Re: Angest-fényhatár Kedd. Márc. 20, 2012 9:07 pm | |
| //Üdv újra Vivere! Amúgy azt, hogy ki bírja tovább, a lónak mondtad?// |
|
 | |

| Téma: Re: Angest-fényhatár Szer. Márc. 21, 2012 8:34 pm | |
| |
|
 | |
Surá Drákon

| Téma: Re: Angest-fényhatár Pént. Márc. 23, 2012 5:38 pm | |
| //Oké kösz.//
Láttam, hogy Vivere leszáll a lóról és versenyzik vele. Odamentem hozzá. -Látom nem szeretsz lovagolni. Szólj ha útban van mert akkor vissza hívom.- mondtam egy halvány mosollyal. |
|
 | |
|