fantasy-life

Ez egy fantasy alapú FRPG játék. Egy képzelt világban játszódik, Nekropoliszban, ami a nekromanták csodás világa.

HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 

Kínok háza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Terax Inferno
Admin

Hozzászólások száma: 501

TémanyitásTéma: Re: Kínok háza   Szomb. Szept. 17, 2011 7:24 pm

Láttam, hogy Assadar nagy bajban van, akartam volna segíteni, de az nem tett volna jót a falnak. Anyit tehettem, hogy a tűzre rá parancsolok, hogy ne égesse meg. Így is tettem.
-Parancs, tűz sárkány technikás, Assadar, meg nem égetése.-suttogtam
A tüzem így nem égette meg Assadart és nem is öli meg. Bár lehet, hogy eben az alakban nem ölné meg, de nagy sérülést okozna. Ekkor megindultak a lidércek. De nem a falnak indultak neki, ha nem nekem. Becsuktam a szemem és az auraérzékelésemet használtam. Ha nem nézek az arcukba, akkor nem tudnak lebénítani. De a karmaikkal nagyon megtudnak sebezni. Gyorsan körbe is vettek össze karmoltak. Ekkor a bal karomat végig húztam a bal kezemet rajtuk és leolvasztottam a karmaikat és az energiámat megnövelte. A lidércek meglepődtek. A falból óriás lángcsóvák csaptak fel és körbe vett minket. Gömb egyre szűkült a lidércek porrá égtek. Engem pont nem égetett meg. A gömb szétoszlott, de láttam, hogy vannak még bőven lidércek és démonok. Készültem a következő hullámra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://fantasy-life.hungarianforum.net
Assadar
Draco Band

Hozzászólások száma: 370

TémanyitásTéma: Kínok háza   Szomb. Szept. 17, 2011 7:38 pm

- Most véged Assadar! Ezek a lángok sose aludnak ki! - Mondta Gaius. Már adná a következő hullámot, amikor is elszívtam a rajtam lévő tűzet. Mintha láttam volna, hogy elvigyorodom.
- Ez lehetetlen! - Mondta remegve Gaius.
- Az én lángjaim sose aludnak ki! Eddig csak egy valaki tudta kioltani őket! De nem lehet... - Elharapja az utolsó mondatot. Szemében düh toporzékol vegyes ámulattal.
- Az nem lehet.... szóval akire hagyta.... az erőt.... te lettél?! - Mondta rémülten, majd elkezdet kicsit hátra fele menni.
~ Ez nem jó! Kérnem kell az ő segítségét! - Gondolta Gaius. Közben megindultam felé.
- Nem lehetsz az! Te sosem lehet a sárkányok ura! Az aki viselte a címet réges régen meghalt! Nem lehetsz a sárkány császár! - Mondta rémülten. Hirtelen mögötte termettem. Egy nagy seb volt Gaiuson. A tűz kardja volt a kezemben. Már láttam volna, hogy elesik... ám ekkor elkapja valaki.
- Régen láttalak... Assadar... - Mondta a csuklyás hang.

A hozzászólást Assadar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 17, 2011 8:11 pm-kor.
Felhasználó profiljának megtekintése
Terax Inferno
Admin

Hozzászólások száma: 501

TémanyitásTéma: Re: Kínok háza   Szomb. Szept. 17, 2011 8:06 pm

Készültem a támadásra, de láttam, hogy elvonul a sereg. Nem értettem. *Hogy lehet ez? Miért mennek el.* Majd ránéztem Assadara és láttam, hogy Gaius mögött van valaki. Nem tudtam rájönni, hogy ki az.
Leszálltam Assadar mögé és rákérdeztem.
-Ki ez? Mit keres itt? Assadar, válaszolj vagy te mond meg idegen, hogy ki vagy.-szólítottam fel
-Hogyan jutottál be? Válaszokat akarok, most.-üvöltöttem fel
Felhasználó profiljának megtekintése http://fantasy-life.hungarianforum.net
Assadar
Draco Band

Hozzászólások száma: 370

TémanyitásTéma: Kínok háza   Szomb. Szept. 17, 2011 8:27 pm

Még sárkány formában is éreztem a hihetetlen erejét. Hiába voltam vad, még ez a formám se meri nagyon megtámadni. Közben Terax leszállt mellém. Elkezdet üvöltözni valamit, de nem értettem nagyon, hogy mit. Végül meguntam és leütöttem. Még mielőtt elájult volna, elkaptam. A sárkány vagyis én előreléptem. Valahogyan visszaváltoztam a régi énemre. A visszaváltozás fájdalmas. Végül amikor kész, ránéztem az ismeretlenre.
- Nem tudom. hogy ki vagy! Szóval mit akarsz tőlem? - Kérdeztem fáradtan. A személy szomorúan lehajtotta a fejét.
- Szóval még nem emlékszel.... - Azzal elteleportált a személy. Hirtelen lépéseket hallok. Gyorsan a nagy lyukhoz futok. Közben mögöttünk egyre több halál lovag és ha jól hallottam lidérc is közeledett. Végül feltűnt amire vártam. Shira repült oda hozzánk és felraktam Teraxot. Gyorsan én is felszálltam rá és elrepültünk. Még páran lőttek valamit, de azokat sikeresen kivédtük.
Felhasználó profiljának megtekintése

Kínok háza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Dextera háza
» Halál Isten Mester háza