|
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vivere Bulcsu Albus Equites

Hozzászólások száma: 54 Join date: 2011. Aug. 29.
 | Téma: Re: Park Pént. Okt. 07, 2011 1:28 pm | |
| Leültem és gyorsan bele mélyesztettem a fogaimat a madárba. Nagyon ízlett. Fogtam egy kis tejet és a madár mellé ittam. Látszott rajtam, hogy az ösztöneimen nem tudok annyira uralkodni. Csak úgy habzsoltam a madarat. -Köszi, hogy levadásztad nekem a madarat. Nagyon ízlik és nagyon jó végre madarat enni. Tudod Aeronban nem nagyon lehetett. Azért amit nem szabad azt nem teszem meg. Szóval nagyon jól vagyok most. Majd belenyúltam a zsebembe és egy egeret vettem ki amit gyorsan bekaptam. -Tényleg nem kérsz egeret? Nagyon finom. |
|
 | |
Surá Drákon

Hozzászólások száma: 41 Join date: 2011. Oct. 02. Age: 14
 | Téma: Re: Park Pént. Okt. 07, 2011 5:19 pm | |
| -Tényleg nem kérek egeret, köszönöm. De szívesen vadásztam madarat, őszintén szólva én is rég ettem már belőlük. De mikor jártál Aeronban és mikor értél vissza? Közben megsült az első adag hal ezért levetten a tűzről és egy másik adagot tettem rá. Majd felvettem egy másik madarat és elkezdtem enni. |
|
 | |

| Téma: Re: Park Szomb. Okt. 08, 2011 1:35 pm | |
| -Én mindig is Aeronban éltem és ott születtem. Amolyan harcosként szolgáltam, de nem bíztak bennem. Azt kérték, hogy ha nem muszáj akkor ne legyek a városban. Nem akartam vadászokat ezért így is tettem. Hogy mikor jöttem ide? Csak nem rég. Jobb itt, mint Aeronban. No és te mióta vagy itt? Időközben megsült a következő hal. Elvettem és elkezdtem enni. Kivételesen nem habzsoltam, mert nem akarok szálkák által meghalni. -Hmm...Nagyon finom. |
|
 | |
Surá Drákon

| Téma: Re: Park Szomb. Okt. 08, 2011 1:48 pm | |
| -Hát ami azt illeti én már itt vagyok egy ideje, nagyjából 5 éve. Még Terax Inferno hozott ide. De ha jól tudom te is ismered őt. Még mindég hálálkodok neki hogy segített nekem. Közben megettem a madarat és egy halat kezdtem el enni. -Aú, ez forró. |
|
 | |

| Téma: Re: Park Szomb. Okt. 08, 2011 7:01 pm | |
| -Még szép, hogy forró.-nevettem fel közben -Jó tudni, hogy itt vagy már egy ideje. Legalább lesz aki segít eligazodni. Amúgy van valami dolgod, én annyira ráérek, hogy akár segíthetek is. Terax Infernora gondolsz, akit a szél s a víz királya edzet? Személyesen nem ismerem. De szívesen megismerném. Milyen ember? Mi ő? Honnan ismered? Hol született? Nagyon jól ismered?-rohamoztam meg a kérdéseimmel izgatottan -Nagy, nagyon érdekelne. Ő és a társa világhírűek. Sőt a tűz királyát is megmentették. Na, na, na? |
|
 | |
Surá Drákon

| Téma: Re: Park Vas. Okt. 09, 2011 11:21 am | |
| -Már mondtam hogy egyszerre csak egy kérdést!Hogy mien ember ő? Jó harcos, ki áll a barátaiért, kalandvágyó, segítőkész és jó fej. Ő egy démon egy halállovag és egy ember keveréke.Hogy honnan ismerem? Nos először a Központi Úr alatt ismertem meg, később pedig ő hozott ide, segített edzeni és beilleszkedni. Állítólag Darknes tornyában született de konkrétumot én sem tudok csak amit hallottam. Hogy mennyire ismerem? Sajnos csak részben, de remélem hogy majd jobban meg fogom. És ami a társát Assadart illeti még nem volt szerencsém vele találkozni így csak annyit tudok róla mint te. Közben az utolsó adag hal is elkészült és levettem a tűzről. *Tényleg vajon hol lehet most Inferno?* |
|
 | |

| Téma: Re: Park Vas. Okt. 09, 2011 2:43 pm | |
| -Gondolom azt tudod, hogy állítólag Aeronban van. Mondjuk azt nem tudom, hogy mit kereshet. Nagyon nagy hős lehet. Biztosan csak úgy rohannak utána az emberek. Nagyon megismerném. Biztos jó és remek ember. Bár kicsit tartok attól, hogy rám támadna, ha meglátna. De olyan erősek az ösztöneim. Elkezdtem vakargatni a füleimet, majd elkezdtem nyalakodni. Hirtelen eszembe jutott valami. -Nem megyünk Aeronba? Hát ha ott van. |
|
 | |
Surá Drákon

| Téma: Re: Park Vas. Okt. 09, 2011 5:24 pm | |
| -Jó ötlet úgyis rég láttam már. És lehet hogy Assadar is ott lesz legalább őt is meg ismerem. *Remélem nem fogunk unatkozni útközben.* Azzal felálltam és csomagoltam élelmet az útra. *Gondolom elég lesz ez kettőnknek. Én úgysem eszek sokat.* |
|
 | |

| Téma: Re: Park Hétf. Okt. 10, 2011 6:13 pm | |
| -Remélem találkozok Teraxxal. Nagyon jó lenne. Jut eszembe. Hogyan jutunk oda? Nekem nincs se állatom, se ismerősöm. Neked talán van valamelyik. *Remélem sétálunk egy jót. Nagyon sok az energiám.* Elkezdtem ugrálni, hemperegni, majd pitiztem. Igazán nem tudom, hogy miért. Majd rájöttem és hangosan ki is mondtam. -Simi, simi.-mondtam vigyorogva *Már megint az ösztönök. Megtanulhatnék uralkodni rajtuk. Na mindegy. Néha rosszabb vagyok, mint egy házi macska de ez van.* -Simi, simi. |
|
 | |
Surá Drákon

| Téma: Re: Park Hétf. Okt. 10, 2011 6:49 pm | |
| *Istenem.* És elkezdtem simogatni a fejét. -Amúgy nem nincs ismerősöm vagy állatom de tudom az utat Aeronba. Jegyezd meg az utat mert lehet hogy később majd neked kell egyedül boldogulnod. A Herost-tűzhatár, tűzhatár-fényhatár, fényhatár-levegőhatár és levegőhatár-Aeron utakon kell menni. Legalább is énnekem ezeket az utakat mutatták, hogy rövidebb van-e azt nem tudom. Jut eszembe te kész vagy az útra? |
|
 | |

| Téma: Re: Park Szer. Okt. 12, 2011 4:11 pm | |
| -Kész vagyok. Amúgy sincs semmim. *Dehogy vagyok kész. Ez egy nagyon hosszú út lesz és azt sem tudom, hogy mi merre van.* -Felőlem indulhatunk. Akár most rögtön nekivághatunk. Amúgy a kaja elég lesz? Szerintem igen. Amúgy bocs az előbbiért. Tudod, hogy az ösztöneimen nem tudok uralkodni. Biztos azt gondolod, hogy ez az idióta macska milyen gyerekes. Igen gyerekes vagyok, főleg azóta, hogy nem kötnek szabályok sehova. Még egyszer bocsi. Indulhatunk? |
|
 | |
Surá Drákon

| Téma: Re: Park Szer. Okt. 12, 2011 5:51 pm | |
| -Oké mennyünk, de el ne vesz mert nehéz lesz megtalálni téged arrafelé. Azzal elindultunk a város kapu felé. *Remélem Inferno még ott lesz és nem áll tovább. És remélem hogy nem lesz semmi galiba út közben, de azért ne is unatkozzunk.* |
|
 | |
|