fantasy-life Ez egy fantasy alapú FRPG játék. Egy képzelt világban játszódik, Nekropoliszban, ami a nekromanták csodás világa. |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Assadar Draco Band

Hozzászólások száma: 370 Join date: 2011. Aug. 19.
 | Téma: A Trónterem Vas. Szept. 25, 2011 6:15 pm | |
| Megérkeztünk. A kapunál megállítottam Teraxot. - Most, jobb lesz ha itt megvársz! - Mondtam idegesen. Beléptem a kapun majd bezárták utánam. Most valamiért nem akartam letérdelni a király előtt. A szél országa kiruccanás után, úgy érzem, hogy ez szégyen. Végül kicsit meghajoltam. - Üdv nagy tűz királya! - Köhögtem egyet. - Hallottam, szörnyű esetéről és örülök, hogy jobban van. Nem teketóriázok. A Terax Inferno ügy miatt vagyok itt. Ugye visszavonták a parancsot? - Kérdeztem. |
|  | | Terax Inferno Admin

Hozzászólások száma: 501 Join date: 2011. Aug. 14.
 | Téma: Re: A Trónterem Vas. Szept. 25, 2011 6:29 pm | |
| -Üdvözöllek.-köszöntöttem Assadart -Megkaptam a parancsot, de nem adtam ki. Hogy tudnék olyat elfogatni aki részese volt a megmentésemben? Ilyet soha nem tennék meg. Szóval ne aggódj és igen megkaptam. Ne aggódj, ide visszajöhettek nyugodtan bármikor. Azóta a nap óta a védelmem alatt vagytok és kutattam a társad után egy kicsit. Mind tudod titán vagyok és sok adathoz férek hozzá. Terax Inferno, Gaius Inferno fia. Gaius egy hatalmas tűz klán család tagja volt, de kapzsi lett. Először a sárkány technikások erejét akarta, de ezt tudod. Aztán démonná változott. Ezt az akkori törvények erősen ellenezték, ma már nincs ilyen törvény, mert nem képes senki ilyenre. Szóval Terax egy tűz nekromanta, de az apja megölte és a lelkét egy testbe tette. Innentől homály fedi a múltját. Aztán felbukkant és most itt vagytok. Tudom, hogy halál lovag, démon, de legfőbbként ember. Arról vannak információim, hogy anyja és testvére még élnek valahol, de azt nem tudjuk, hogy hol. De az is lehetséges, hogy már meghaltak. Apropó. Hol van Terax? |
|  | | Assadar Draco Band

| Téma: A Trónterem Vas. Szept. 25, 2011 6:36 pm | |
| Felszisszentem. ~ Francba, szóval még emlékszik a kis incidensünkre~ - Gondoltam komoran. Megfordultam. - Biztonságba van. Örülök, hogy élnek még a szülei. - Majd hirtelen eszembe jutott valami. - Jah és nem hiszem, hogy sok gondot fog okozni Gaius Inferno! Jelenleg van aki nála veszélyesebb..... Tulajdonképpen ő miatta él még Gaius.... De ez már egy hosszú történet! - Megfordultam. - A királyok erősen titkolnak valamit előlem.... Mit tudtok arról a titkos személyről? Biztos vagyok benne, hogy tudtok valamit róla... vagy rólam tudtok valamit amiről én nem tudok? - Kérdeztem haragosan. Egyszerűen már nem nagyon értettem semmit. - Válaszolj tűz királya Infeno! A titkok megőrjítenek! |

| Téma: Re: A Trónterem Vas. Szept. 25, 2011 6:49 pm | |
| -Nos, ki az az idegen. Én úgy tudom, hogy valamilyen úton módon mered, ismerted. Az lenne a legjobb ha emlékeznél. Mind tudjuk a memóriád törlődött és úgy tudom, hogy mostanában egyre gyakrabban megesik kis mértékben. Szóval remélem, hogy nem fogod elfelejteni, hogy ki vagy. Az borzalmas lenne. Szóval, hogy ki ő nem tudom és Teraxot miért nem hoztad be? Érzem az auráját. Meg egy elementált is érzek mellette. Egy állatot. Szóval gondolom történt egyes más veletek. Kérlek, hogy vigyáz magatokra. Valamint az az elementál ami Teraxxal van az egy olyan lény amit a családja tenyésztet. Vagy is képes egyesülni vele vagy nagyon jól tudnak harcolni együtt. Kinél mi? Kevesen tudnak csak szinkronban harcolni vele. De szerintem ennyi információ elég. Most menj! |

| Téma: A Trónterem Vas. Szept. 25, 2011 8:30 pm | |
| Bólintottam. Végül kimentem és Terax felé fordultam. - Van egy jó hírem! - Mondtam boldogan Teraxnak. - Az anyád és a testvéred él! Jah és a macskádat ők tenyésztették! - Mondtam vidáman. - Nah mit szólsz? Mondjuk nem tudják, hogy hol találhatók de nagy valószínűséggel élnek! |

| Téma: Re: A Trónterem Hétf. Szept. 26, 2011 5:55 pm | |
| -Tényleg? Ez nagyon jó hír. Kezdem azt hinni, hogy be fog teljesülni a jóslat. Jó tudni, hogy élnek és azt, hogy Meron a családom által tenyésztett állat. Fel vagyok dobva.-mondtam vidáman, szinte már láttam De ezt nem értettem, hogy lehet, hogy szem nélkül látok, talán Meron hatása. Talán azért tenyésztették őket, mert kiegészíti az erőnket. -Köszönöm a remek hírt. Ezek szerint várnak rám valahol egy család. Egy család akiket magaménak mondhatok. Ez nagyszerű. Hirtelen eltűnt minden bú és baj a szívemből. Sőt, úgy érzem, hogy ugrálni tudnék.-mondtam nagy életkedvvel -Most hogyan tovább? |

| Téma: A Trónterem Hétf. Szept. 26, 2011 6:45 pm | |
| Elgondolkoztam. - Irány a víz országa! Éppenséggel van pár dolgom ott és hát próba szerencse. - Majd elgondolkoztam. Súlyos gondokkal küszködtem magamban. ~ Úgy hiszem, hogy a víz országába nem jó tűz kaják vannak!~ - Gondoltam szomorúan. Majd Teraxra néztem. - Nah akkor mi legyen? |

| Téma: Re: A Trónterem Hétf. Szept. 26, 2011 7:00 pm | |
| -Nem is tudom, azért kérdeztem, mert nem tudom. Semmi ötletem nincs. Bár ha jobban bele gondolok. Nem oda nem megyünk. Ott nem lenne jó. Hagyjuk, nem mondtam semmit. Menjünk a Víz országába. Ki tudja, talán sikerül megtalálni a szüleimet. Újra megvártam míg Assadar hívja a sárkányt. Addig Meronnal egy kicsit kipróbáltam magam, de semmi ne működött. Próbáltam pár technikámat felerősíteni vele, de semmi nem volt jó. Majd jött a sárkány. |

| Téma: A Trónterem Pént. Szept. 30, 2011 6:14 pm | |
| Megérkeztünk Herost városába. Ahogy megjöttünk már is a trónterembe mentünk és Infernot tűz vette körbe. - El is kezdjük az edzést. Föld királya gyere mellém! - Mondta Inferno, majd megtámadott. Egy hatalmasat ütött a gyomromba. Megidéztem a tűz sárkány formát és támadtam. Ám mielöt komolyabb kárt tehettem volna benne egy föld pajzs emelkedett ki elém. Beleütöttem, de csak kicsit repedt meg. Az is csak a föld része, ugyanis a belseje színtiszta acél volt. Fájdalmasan fogtam a kezem. - Hé Assadar ez nem lesz elég! Ha nem támadsz erősebben akkor esélyed sincs ellenünk! - Mondta haragosan Inferno. Majd még erősebbet ütöttem, de csak most egy kis repedés keletkezett. Fájdalmasan lihegtem. A tűz és a föld királya egymásra nézett és bólintottak egymásnak. Hirtelen a föld kinőtt és teljes erejéből föl ütött. Eközben Inferno fel ugrott és egy jót rugot belém a sarkával. Lihegve keltem fel. Ez nehéz lesz......
1 hónap múlva.
A tűz és a föld királya fáradtan esnek le a földre. - Huh azt hiszem, hogy kicsit megöregedtünk! - Mondta fáradtan a föld királya I.Earth Eartin. - Lehetséges, de az is lehet, hogy a mai fiatalok kezdenek erősebbek lenni! - Mondta bizonytalanul a tűz királya Inferno. Rám néznek. Elmosolyodtam. - Hát szerintem az utóbbi időkben ti lassultatok! - Mondtam majd megigazítottam a fejemnél a kötést. Véletlenül egy harc közben a szemeim komoly kárt szenvedtek. Meggyógyíthatnának, de úgy gondoltam, hogy így erősebb lehetek. Nem tévedtem. - Lassan vakon is erősebb leszek nálatok! Most, hogy végre két féle képen látom a világot, mindjárt könnyebb! - Sok sebem van, de jelenleg a két király mérföldeket ver rám. Ezt is a sárkány szemem miatt láttam. Mióta elváltunk Teraxtól én és Shira nagyon sokat fejlődtünk. - Most végre nagyon sokat fejlődtek a technikáim! - Mondtam boldogan. Eközben Shira is megjött. Neki is sok sebe volt. Fáradtan megsimogattam és megöleltem. - Köszönöm öreg pajtás, hogy még most is kitartasz mellettem! - Mondtam boldogan. Megfordultam. Inferno és Eartin szomorúan néztek rám. Tudták, hogy ideje indulnom. - Nincs már semmi amit taníthatnánk neked Assadar. Büszke vagyok rád! Örömmel tanítottalak téged! - Mondta szomorúan Infero. - Én is örömmel tanítottalak téged Assadar. Erőnk itt véget ér. Mostantól a saját utadon kell járnod! - Mondta Eartin. Rájuk mosolyogtam. Végül meghajoltam. - Köszönöm azt a sok tanítást! Öröm volt veletek edzeni. - Mondtam majd kinyitottam a kaput. Egy kicsit megálltam. Ezzel hátra hagyom, ezt a csodálatos 1 hónapot. Kicsit elbizonytalanodtam. Ám ekkor eszembe ötlött az az ismeretlen és egy csapásra visszatért az önbizalmam. Kiléptem. - Hát elment... - Mondta szomorúan Inferno. Eartin ránézett. - Szóval te is átkozod az égieket, hogy nem lehet gyereked? - Kérdezte Eartin. Inferno bólintott. - Nagyon sajnálom. Assadar olyan volt most mint ha a fiam lett volna.... Hihetetlen ilyen badarságot! - Mondta zavartan Inferno. - Tudod Earth, amikor edzettünk, sokszor eszembe ötlött az az ember, akitől még az én hátamon is végig futott a hideg. Napról napra, egyre jobban hasonlít rá. Jól mondta. Egyre erősebbek jönnek utána.... - Mondta Inferno. Vissza emlékeztek amikor a sárkányok császára a világot majdnem elfoglalta... Rémisztő. - Bár amikor megtalálta a szerelmét és érte békét fogadott... és ha belegondolunk, hogy ez miatt halt meg... szomorú! Úgy gondolom, hogy mi is hibásak vagyunk a haláláért.... - Suttogta Inferno. - Amikor Assadarra ránézek, mindig egy valami jut eszembe. Ő talán még őt is felül múlja! Még talán egy nap a tűz császárának is nevezhetjük.... kár, hogy az előző sárkány császárt, már csak a legendákból ismerik... |

| Téma: A Trónterem Pént. Szept. 30, 2011 10:01 pm | |
| Inferno a trónján ült. - Mikor is volt amikor a sárkányok ura, a császár megszületett? - Kérdezte, ám inkább magának, minthogy másnak. Visszaemlékezett arra a napra..... Egy jeges téli napon egy szegény családban egy furcsa gyerek született. Az anyja a szülés után elhunyt, az apja 5 éves korában hunyt el. A fiú, már 5 éves korában egyedül maradt és ez nem érdekelt senkit. Ha tudták volna, hogy ki lesz a jövőben, akkor biztosan nagyon ügyeltek volna rá... 1év múlva. Egy fiút vertek az utcán. Általában megszokták állítani az ilyen eseteket, de most nem. Egy olyan fiút vertek aki hasztalan volt. A fiú gyenge, esetlen, alig értett a tűz nekromanciához. Mindenki kigúnyolta és aki tudta meg is verte. Én, Inferno akkor még gyerek voltam. Sokszor akartam segíteni neki, ám én voltam az, aki tiszteletbe át, továbbá aki titánná válhat. Egy ilyen eset miatt, akár elveszthettem volna a tekintélyemet. A fiú, a verések után mindig fel állt és utolsó mondata mindig ez volt: " Megfizetsz minden egyes verés után! Egyszer én leszek a világ ura és megbüntetek mindenkit!" Majd miután elvégezte az általánost eltűnt. Senkit se érdekelt az eltűnése.... 10 év múlva én lettem kinevezve, az akkori király utódjának. A király mogorva, zsarnok ember volt és persze féltette a pozícióját. Ez még nem lett volna önmagában baj, de egy különös harcos tűnt fel, ki egyesítette a sárkány törzseket és megtámadta a szél országát. A sárkányok és a törzsek ereje gyorsan felmorzsolta az országot. Még fel se keltünk a döbbenettől ám máris a víz országát támadták. A víz ország felét a fővárossal együtt sikeresen elfoglalták, ám a többivel nem foglalkoztak. A tűz és a föld országa szövetkezett. Sajnos nem ők voltak az egyetlenek. A sárkányok ura, szövetséget kötött a sötétség országával és birodalmával így segítség képen, sok fekete sárkány kapott. A tűz ország felé fordultak. El is indultak és már az ország három negyedét el is foglalták, amikor is a főváros felé indultak. A város falai gyorsan leomlottak a sárkányok ura előtt. Már az is döbbenet volt, hogy a sárkányok ura ilyen erőkkel küszködött, ám volt egy még nagyobb rémület is..... a tűz királya a sárkányok ura kezében volt... és egyenesen a torkát fogta... Majd eldobta. A tűz király fáradtan és köhögve kelt fel. Mindenki megnézte a sárkányok urát... és hirtelen mindenki ijedten kiáltott fel. Visszaemlékeztünk arra akit állandóan vertek... aki gyenge volt a tűz mágiában.... aki semmirekellő volt.... most itt áll előttünk..... Mint a láng császára és a sárkányok ura! Sóhajtottam ezek után ami történt, nem lehet elmondani... a fiú csodát csodára tett... de ez már egy még hosszabb történet..... |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|