A szél és a víz királya elvittek a víz országába lévő trónterembe. Látszott, hogy harcra készítették elő. A terem sarkaiban orvosok vannak. A terem közepén megálltuk és ekkor hirtelen egy hatalmas csapást mért rám a szél királya. Majd a víz királya egy több irányból érkező víz oszloppal a plafonhoz szegezett. Meron átváltozott és megpróbált kiszabadítani, de a vizet nem tudta elpárologtatni. Majd átváltoztam teljesen démonná és a bal karommal szétolvasztottam az oszlopokat és nehezen de épségben leszálltam. Már amennyire annak mondható. Meron mellém ugrott és elkezdett dühösen nyávogni.
-Nyugalom. Ha felbosszantod magad akkor csak könnyen legyőznek.-mondtam nyugtatva
-Lám, lám, mégis tanultál valamit Angestben.-mondta a szél királya
-Még hogy tanultam, még erősebb is vagyok. Memento!
A markolatból csontok lövelltek a testembe és páncéllá alakultak. A jobb karommal megidéztem a kék tüzet ami a királyok felé haladt, de könnyen át törtek rajta és közös csapással leterítettek.
1 hónap múlva:
A két király újra közös csapást akarnak rám mérni, de én felugrottam és mögéjük kerültem. Majd rájuk küldtem a jobb karommal kék tüzet megidéztem és meglepve őket a földre leterítettem őket.
-No lám, csak sikerült legyőzni titeket. Sikerült győznöm. Szerintem elég erős lettem, ha más nem a harcban okosabban munkálkodok. Valamint jobban tudom irányítani a jobb karom és a bal karom okosabban használom. Gondolom egyet értetek.
-Valóban, de van egy utolsó próba. Meronnal együtt kell legyőznötök egy elementált.-mondta a szél királya
A víz királya megidézett egy víz elementált ami rögtön ránk támadott. Kitartottam a bal karomat és Meron ráugrott. Az elementálra ráirányítottam egy sav hullámot vegyítve Meron tüzével. Majd a jobb kezemmel a kék tüzemet rá irányítottam. A savval energiára tettem szert ami csak erősítette a tüzemet és Meron tüzével előkészítettem a támadásom. Az elementálnak semmi esélye nem volt.
-Ez könnyű volt. Nagyon jó. Erősebb vagyok. Indulok Herostba.
-Renben Indulj.
-Egyet értek.
Elindultam az ajtóhoz és visszanézés nélkül kimentem.
-Olyan, mint az apja, de az anyja tulajdonságaival. Ki tudja mi történik, ha az igazat megtudja. De szerintem semmi rossz.
-Most már én is így látom. Nem gonosz, ő egy nagyon jó lény, de még mindig nem tudom embernek tekinteni.
-Értem. De itt vége az ő útjának, de máshol elkezdődik.