fantasy-life

Ez egy fantasy alapú FRPG játék. Egy képzelt világban játszódik, Nekropoliszban, ami a nekromanták csodás világa.

HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 

Lakóterület

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Terax Inferno
Admin

Hozzászólások száma: 501

TémanyitásTéma: Re: Lakóterület   Hétf. Szept. 12, 2011 5:03 pm

-Rendben. Akkor harcoljunk.
Felemeltem a kezem és lángokat gyűjtöttem a tenyerembe. Megidéztem egy tűz labdát. A tömeg elkezdett röhögni.
-Ezt megbánjátok.-mondtam magamban és démonná változtam
A tömeg elcsendesedett és fegyver rántott. A nekromanták pozícióba álltak és felkészültek a harcra. Én elkezdtem szórni a tűzlabdákat ami olyan 20-25 embert kiütött.
-Ezt nektek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://fantasy-life.hungarianforum.net
Assadar
Draco Band

Hozzászólások száma: 370

TémanyitásTéma: Lakóterület   Hétf. Szept. 12, 2011 5:09 pm

Megidéztem az erőmet. Éreztem ahogyan szét terült. vannak páran akik észrevették a veszélyt de már késő. Körülöttem vagy 40 katona feküdt és éppen az egyik torkát fogtam. A szemébe néztem.
- Ki volt aki felbérelt titeket? - Kérdeztem haragosan tőle. Ki kell derítenem, hogy milyen szálak üldöznek és azt el kell tépnem. Már csak néhány percem van. Sietnem kell, nehogy megtörténjen ami múltkor.
- Terax siess! Nincs sok időnk! -Üvöltöttem.
Felhasználó profiljának megtekintése
Terax Inferno
Admin

TémanyitásTéma: Re: Lakóterület   Hétf. Szept. 12, 2011 5:16 pm

-Rendben. Akkor nem cicózok. Memento, gyere elő! Páncél, számszeríj, most.
Idéztem meg Mementot. A kardomból csontok lövelltek a testembe, amik erős páncélt hoztak létre és a kezembe egy számszeríj jött létre.
-Nesztek szemetek.-kiáltottam fel és rájuk lőtte
Miután kilőttem a másik kezemmel felgyújtottam a lövedéket ami nagyobb károkat okozott. Nem tudom mennyi katonát, de olyan 40-et kilőttem.
-Gyerünk!
Assadar
Draco Band

TémanyitásTéma: Lakóterület   Hétf. Szept. 12, 2011 5:28 pm

Elvigyorodtam.
- Szóval még csak ennyit tudsz? Nah megmutatom, hogy hogyan is kell ezt csinálni! - Mondtam mosolyogva. A kezembe idéztem egy óriás tűz gömböt, de tényleg ÓRIÁSI volt. A nekromaták ledermedtek amikor meglátták.
.- Nah most ennyi volt gyerekek! - Mondtam mosolyogva. A nyakamhoz kapok. éreztem ahogyan az erőm kezd elpárologni. A tűz gömböt megállítanám de nem tudom, így amikor el akarom dobni felrobban. A kezem hála istennek a pikkelyem miatt nem olyan vészesen sérültem meg. Szitkozódva estem a földre. Kifutottam az időből, az átok visszatért. Fájdalmasan nyomtam el. Végül nagy nehezen és szédülten keltem fel.
Terax Inferno
Admin

TémanyitásTéma: Re: Lakóterület   Hétf. Szept. 12, 2011 5:38 pm

-Nehogy azt, hidd. Mutatok én még jobbal. Memento, dupla kard.-a kezeimbe megjelent kettő katana
Nekirontottam a tömegnek és elkezdtem mészárolni. Vigig mentem a tömegen. Gyors voltam és ezek a gyakorlatlan katonák gyengék és lassúak voltak. Mikor visszaértem Assadarhoz láttam, hogy a tömeg fele le lett mészárolva.
-Remek. Ja, ne öld meg magad Assadar. Tudod én nem csak a mágiára edzettem.
Assadar
Draco Band

TémanyitásTéma: Lakóterület   Hétf. Szept. 12, 2011 5:44 pm

~ Sikerült! ~ - Gondoltam magamban boldogan. Majd ránézek az egyik nekromatára. Erősebbnek tűnt, de megtámadtam. Tüzes ököllel támadtam, de ő könnyen kivédte a kardjával a vállamba szúrt. Felüvöltöttem.
~ nagyon lelassult és legyengültem ~ - Gondoltam fájdalmasan. Majd felálltam és egy tűz lehelettel megpörköltem. Végül meggondoltam magam és hívtam a sárkányom.
- Gyere Terax! Visszavonulás! - Üvöltöttem majd felszálltam és magammal vittem. Leszálltunk egy üres házba és lefeküdtem a földre.
Terax Inferno
Admin

TémanyitásTéma: Re: Lakóterület   Hétf. Szept. 12, 2011 5:50 pm

-El kell mennünk innen. Ebből a városból. Sokk erre a bandita.
Megvágtam a karom és Assadar szája fölé tartottam.
-Igyál! A vérem ideiglenesen át adja a gyógyító képességemet. Szükséged van rá. Nincs kifogás.
Assadar szájába csepegtettem a vérem. Az egy másik dolog, hogy lenyelte-e.
*El kell tűnnünk innen.*
-Ne halj meg és ne ölesd meg magad!-mondtam morogva, mint egy igazi démon
-Még nem lesz akivel harcoljak. Jó lehet veled edzeni.
Assadar
Draco Band

TémanyitásTéma: Lakóterület   Hétf. Szept. 12, 2011 6:45 pm

Az íze szörnyű volt de lenyeltem. Hálásan elmosolyodtam.Bekötöztem a kezem. Nem gondoltam volna, hogy ilyen ellenfelekkel is találkozunk.
- Mivel van pár szabad óránk ezért elmesélem neked a kardom történetét. Egy fiúval kezdődik aki állítólag már kiskorában nagy dolgokra volt hívatott. A kis fiút már kiskorában nekromanciára tanították. Végül amikor nagykorú lett, elindult a saját útjára. Nem akarom elmesélni az összes kalandját, így kicsi időugrást végzek. A fiú már felnőtt korban járt. Erős lett, de ez még nem minden. Ő lett az első aki állítólag mind egyik elemmel bírt. Sőt azt mondják, hogy a villám elemet is irányította, sőt még a sárkányok technikáit, vagyis amit én használók azt is ő fejlesztette ki. De ez még nem minden. Állítólag született 5 gyermeke kik az erejét örökölték. Sajnos mindegyik gyermek csak 1 elemmel bírt, de apjuknak hála elsajátították a különleges technikáját... a sárkány technikákat..... Azóta azt mondogatják, hogy a sárkány technikák használók az ő leszármazottjai... - Majd a kardra néztem.
- A kardról meg annyit, hogy halálos ágyán szétosztotta erejét a gyerekei közt. Az erejét 5 kardba helyezte, így mind az 5 gyereke megkapta az ereje csúcsát. - Suttogtam. Majd rá néztem.
- 4 kard van ezek kívűl. A víz, a villám, a föld és a szél. Valamint az enyém a tűz. Hát röviden ennyi. - Mondtam magabiztosan.
Terax Inferno
Admin

TémanyitásTéma: Re: Lakóterület   Hétf. Szept. 12, 2011 6:52 pm

-Értem. Szóval ezért kell a kard nekik. De felmerül az a kérdés. Neked honnan van meg? Elloptad, talán öltél érte, vagy kaptad. Ezt nem tudhatom biztosan. Viszont, az a lényeg, hogy nálad van és most társak vagyunk.
Figyeltem Assadart, láttam, hogy a vérem segít. Gyorsabban gyógyul. Legalább is gyorsabban, mint az emberek többsége.
-Látom gyorsabban gyógyulsz. Ki kell törnünk innen. Egyet értesz?
Assadar
Draco Band

TémanyitásTéma: Lakóterület   Hétf. Szept. 12, 2011 6:56 pm

Sóhajtottam.
- A kardot még az apámtól kaptam. Legalábbis így tudom, mert Shira ezt mondta. - Mondtam szomorúan. Majd felkeltem.
- Nem vagyok biztos benne, hogy tudok harcolni! Ha kitör az át... már mint a sebem kinyílik. - Mondtam fáradtan. Majd egy kicsit elgondolkoztam.
- Van valami ötleted? Mert ha igen akkor mehet! - Mondtam magabiztosan.
Terax Inferno
Admin

TémanyitásTéma: Re: Lakóterület   Hétf. Szept. 12, 2011 7:01 pm

-Akkor várnunk kell. Nincs semmi ötletem.
*A francba, nem tudom, hogy mit tegyek. Ha ideérnek akkor csak én tudok harcolni. A véremnek legalább 2 óra kell, hogy meggyógyítsa.* Lehajtottam a fejem és sóhajtottam.
-Szörnyű ez a város. De mást nem tehetünk csak várunk.
Visszaváltoztam emberré, hogy spóroljak az erőmmel. Valamin, így legalább érzem, ha valaki közeledik.
-Pihenj. Én megvédelek.
Assadar
Draco Band

TémanyitásTéma: Lakóterület   Hétf. Szept. 12, 2011 7:09 pm

Sóhajtottam majd nagy nehezen fel álltam.
- Vissza kell vonulnunk. Muszáj lesz egyenlőre. A kardom erejét még nem tudom teljesen fel ébreszteni. - Mondtam majd idehívtam a sárkányom és felültem rá.
- Jössz akkor? - Kérdeztem.
Terax Inferno
Admin

TémanyitásTéma: Re: Lakóterület   Hétf. Szept. 12, 2011 7:20 pm

-Persze.
Fölszálltam a sárkányra és éreztem, hogy közeledik a tömeg. Elkezdtem morfondírozni, hogy hol akar kijutni.
-Figyelj, csak a kapun lehet kijutni. Hol akarsz kitörni és hova akarsz menni? Valamint siess! Jön a tömeg.-kiáltottam fel
*Hova gondol ez? Mi van ha leesik a sárkányról? Nem tudja mit csinál. De jobbat nem tudunk.*
-Gyerünk!
Assadar
Draco Band

TémanyitásTéma: Lakóterület   Hétf. Szept. 12, 2011 7:26 pm

A sárkányom kitört az emberek hálóján és a kaput nagy erővel kitörte. Elvigyorodtam.
- Irány a szél országa! - Mondtam boldogan. Majd a nyakamhoz kaptam. Az átok jele eltűnt. Egy ideig. Vissza emlékeztem amikor az átok pecsétemet meggátolták és lekötötték. A 4 ország vezetői köztük Inferno is ott volt. Ők nekik hála lekötötték.... Ám sajnos valaki feltörte. Egy nagy hatalmú személy. Azóta megint nem tudom rendesen használni az erőmet.... vagy újra elszabadulok....

Lakóterület

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2