|
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Terax Inferno Admin

Hozzászólások száma: 501 Join date: 2011. Aug. 14.
 | Téma: Re: Lakóterület Hétf. Szept. 12, 2011 5:03 pm | |
| -Rendben. Akkor harcoljunk. Felemeltem a kezem és lángokat gyűjtöttem a tenyerembe. Megidéztem egy tűz labdát. A tömeg elkezdett röhögni. -Ezt megbánjátok.-mondtam magamban és démonná változtam A tömeg elcsendesedett és fegyver rántott. A nekromanták pozícióba álltak és felkészültek a harcra. Én elkezdtem szórni a tűzlabdákat ami olyan 20-25 embert kiütött. -Ezt nektek. |
|
 | |
Assadar Draco Band

Hozzászólások száma: 370 Join date: 2011. Aug. 19.
 | Téma: Lakóterület Hétf. Szept. 12, 2011 5:09 pm | |
| Megidéztem az erőmet. Éreztem ahogyan szét terült. vannak páran akik észrevették a veszélyt de már késő. Körülöttem vagy 40 katona feküdt és éppen az egyik torkát fogtam. A szemébe néztem. - Ki volt aki felbérelt titeket? - Kérdeztem haragosan tőle. Ki kell derítenem, hogy milyen szálak üldöznek és azt el kell tépnem. Már csak néhány percem van. Sietnem kell, nehogy megtörténjen ami múltkor. - Terax siess! Nincs sok időnk! -Üvöltöttem. |
|
 | |
Terax Inferno Admin

| Téma: Re: Lakóterület Hétf. Szept. 12, 2011 5:16 pm | |
| -Rendben. Akkor nem cicózok. Memento, gyere elő! Páncél, számszeríj, most. Idéztem meg Mementot. A kardomból csontok lövelltek a testembe, amik erős páncélt hoztak létre és a kezembe egy számszeríj jött létre. -Nesztek szemetek.-kiáltottam fel és rájuk lőtte Miután kilőttem a másik kezemmel felgyújtottam a lövedéket ami nagyobb károkat okozott. Nem tudom mennyi katonát, de olyan 40-et kilőttem. -Gyerünk! |
|
 | |
Assadar Draco Band

| Téma: Lakóterület Hétf. Szept. 12, 2011 5:28 pm | |
| Elvigyorodtam. - Szóval még csak ennyit tudsz? Nah megmutatom, hogy hogyan is kell ezt csinálni! - Mondtam mosolyogva. A kezembe idéztem egy óriás tűz gömböt, de tényleg ÓRIÁSI volt. A nekromaták ledermedtek amikor meglátták. .- Nah most ennyi volt gyerekek! - Mondtam mosolyogva. A nyakamhoz kapok. éreztem ahogyan az erőm kezd elpárologni. A tűz gömböt megállítanám de nem tudom, így amikor el akarom dobni felrobban. A kezem hála istennek a pikkelyem miatt nem olyan vészesen sérültem meg. Szitkozódva estem a földre. Kifutottam az időből, az átok visszatért. Fájdalmasan nyomtam el. Végül nagy nehezen és szédülten keltem fel. |
|
 | |
Terax Inferno Admin

| Téma: Re: Lakóterület Hétf. Szept. 12, 2011 5:38 pm | |
| -Nehogy azt, hidd. Mutatok én még jobbal. Memento, dupla kard.-a kezeimbe megjelent kettő katana Nekirontottam a tömegnek és elkezdtem mészárolni. Vigig mentem a tömegen. Gyors voltam és ezek a gyakorlatlan katonák gyengék és lassúak voltak. Mikor visszaértem Assadarhoz láttam, hogy a tömeg fele le lett mészárolva. -Remek. Ja, ne öld meg magad Assadar. Tudod én nem csak a mágiára edzettem. |
|
 | |
Assadar Draco Band

| Téma: Lakóterület Hétf. Szept. 12, 2011 5:44 pm | |
| ~ Sikerült! ~ - Gondoltam magamban boldogan. Majd ránézek az egyik nekromatára. Erősebbnek tűnt, de megtámadtam. Tüzes ököllel támadtam, de ő könnyen kivédte a kardjával a vállamba szúrt. Felüvöltöttem. ~ nagyon lelassult és legyengültem ~ - Gondoltam fájdalmasan. Majd felálltam és egy tűz lehelettel megpörköltem. Végül meggondoltam magam és hívtam a sárkányom. - Gyere Terax! Visszavonulás! - Üvöltöttem majd felszálltam és magammal vittem. Leszálltunk egy üres házba és lefeküdtem a földre. |
|
 | |
Terax Inferno Admin

| Téma: Re: Lakóterület Hétf. Szept. 12, 2011 5:50 pm | |
| -El kell mennünk innen. Ebből a városból. Sokk erre a bandita. Megvágtam a karom és Assadar szája fölé tartottam. -Igyál! A vérem ideiglenesen át adja a gyógyító képességemet. Szükséged van rá. Nincs kifogás. Assadar szájába csepegtettem a vérem. Az egy másik dolog, hogy lenyelte-e. *El kell tűnnünk innen.* -Ne halj meg és ne ölesd meg magad!-mondtam morogva, mint egy igazi démon -Még nem lesz akivel harcoljak. Jó lehet veled edzeni. |
|
 | |
Assadar Draco Band

| Téma: Lakóterület Hétf. Szept. 12, 2011 6:45 pm | |
| Az íze szörnyű volt de lenyeltem. Hálásan elmosolyodtam.Bekötöztem a kezem. Nem gondoltam volna, hogy ilyen ellenfelekkel is találkozunk. - Mivel van pár szabad óránk ezért elmesélem neked a kardom történetét. Egy fiúval kezdődik aki állítólag már kiskorában nagy dolgokra volt hívatott. A kis fiút már kiskorában nekromanciára tanították. Végül amikor nagykorú lett, elindult a saját útjára. Nem akarom elmesélni az összes kalandját, így kicsi időugrást végzek. A fiú már felnőtt korban járt. Erős lett, de ez még nem minden. Ő lett az első aki állítólag mind egyik elemmel bírt. Sőt azt mondják, hogy a villám elemet is irányította, sőt még a sárkányok technikáit, vagyis amit én használók azt is ő fejlesztette ki. De ez még nem minden. Állítólag született 5 gyermeke kik az erejét örökölték. Sajnos mindegyik gyermek csak 1 elemmel bírt, de apjuknak hála elsajátították a különleges technikáját... a sárkány technikákat..... Azóta azt mondogatják, hogy a sárkány technikák használók az ő leszármazottjai... - Majd a kardra néztem. - A kardról meg annyit, hogy halálos ágyán szétosztotta erejét a gyerekei közt. Az erejét 5 kardba helyezte, így mind az 5 gyereke megkapta az ereje csúcsát. - Suttogtam. Majd rá néztem. - 4 kard van ezek kívűl. A víz, a villám, a föld és a szél. Valamint az enyém a tűz. Hát röviden ennyi. - Mondtam magabiztosan. |
|
 | |
Terax Inferno Admin

| Téma: Re: Lakóterület Hétf. Szept. 12, 2011 6:52 pm | |
| -Értem. Szóval ezért kell a kard nekik. De felmerül az a kérdés. Neked honnan van meg? Elloptad, talán öltél érte, vagy kaptad. Ezt nem tudhatom biztosan. Viszont, az a lényeg, hogy nálad van és most társak vagyunk. Figyeltem Assadart, láttam, hogy a vérem segít. Gyorsabban gyógyul. Legalább is gyorsabban, mint az emberek többsége. -Látom gyorsabban gyógyulsz. Ki kell törnünk innen. Egyet értesz? |
|
 | |
Assadar Draco Band

| Téma: Lakóterület Hétf. Szept. 12, 2011 6:56 pm | |
| Sóhajtottam. - A kardot még az apámtól kaptam. Legalábbis így tudom, mert Shira ezt mondta. - Mondtam szomorúan. Majd felkeltem. - Nem vagyok biztos benne, hogy tudok harcolni! Ha kitör az át... már mint a sebem kinyílik. - Mondtam fáradtan. Majd egy kicsit elgondolkoztam. - Van valami ötleted? Mert ha igen akkor mehet! - Mondtam magabiztosan. |
|
 | |
Terax Inferno Admin

| Téma: Re: Lakóterület Hétf. Szept. 12, 2011 7:01 pm | |
| -Akkor várnunk kell. Nincs semmi ötletem. *A francba, nem tudom, hogy mit tegyek. Ha ideérnek akkor csak én tudok harcolni. A véremnek legalább 2 óra kell, hogy meggyógyítsa.* Lehajtottam a fejem és sóhajtottam. -Szörnyű ez a város. De mást nem tehetünk csak várunk. Visszaváltoztam emberré, hogy spóroljak az erőmmel. Valamin, így legalább érzem, ha valaki közeledik. -Pihenj. Én megvédelek. |
|
 | |
Assadar Draco Band

| Téma: Lakóterület Hétf. Szept. 12, 2011 7:09 pm | |
| Sóhajtottam majd nagy nehezen fel álltam. - Vissza kell vonulnunk. Muszáj lesz egyenlőre. A kardom erejét még nem tudom teljesen fel ébreszteni. - Mondtam majd idehívtam a sárkányom és felültem rá. - Jössz akkor? - Kérdeztem. |
|
 | |
Terax Inferno Admin

| Téma: Re: Lakóterület Hétf. Szept. 12, 2011 7:20 pm | |
| -Persze. Fölszálltam a sárkányra és éreztem, hogy közeledik a tömeg. Elkezdtem morfondírozni, hogy hol akar kijutni. -Figyelj, csak a kapun lehet kijutni. Hol akarsz kitörni és hova akarsz menni? Valamint siess! Jön a tömeg.-kiáltottam fel *Hova gondol ez? Mi van ha leesik a sárkányról? Nem tudja mit csinál. De jobbat nem tudunk.* -Gyerünk! |
|
 | |
Assadar Draco Band

| Téma: Lakóterület Hétf. Szept. 12, 2011 7:26 pm | |
| A sárkányom kitört az emberek hálóján és a kaput nagy erővel kitörte. Elvigyorodtam. - Irány a szél országa! - Mondtam boldogan. Majd a nyakamhoz kaptam. Az átok jele eltűnt. Egy ideig. Vissza emlékeztem amikor az átok pecsétemet meggátolták és lekötötték. A 4 ország vezetői köztük Inferno is ott volt. Ők nekik hála lekötötték.... Ám sajnos valaki feltörte. Egy nagy hatalmú személy. Azóta megint nem tudom rendesen használni az erőmet.... vagy újra elszabadulok.... |
|
 | |
|