fantasy-life Ez egy fantasy alapú FRPG játék. Egy képzelt világban játszódik, Nekropoliszban, ami a nekromanták csodás világa. |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Assadar Draco Band

Hozzászólások száma: 370 Join date: 2011. Aug. 19.
 | Téma: Házak Szomb. Feb. 04, 2012 4:49 pm | |
| Egy nagyot sóhajtottam. Végül tudtam, hogy mit kell tennem. Szememen megjelent a sárkányok szeme. - Mi most a vízországába fogunk elmenni! - Mondtam határozottan. Csak kevés ember tudja, hogy mi is az sárkányok szeme. Tulajdonképpen a személyiségemet ketté tudtam bontani vele. - A tűz országában már Teraxal szövetséget kötöttem. Ideje intézkednünk. Először itt, majd a víz országába rendezzük el a dolgokat. A szövetségek mindig jól fognak jönni. - Mondtam majd Teraxra néztem. - Remélem nem gond, hogy a levegők királyával kell majd egy kicsit beszélgetnünk. |
|  | | Terax Inferno Admin

Hozzászólások száma: 501 Join date: 2011. Aug. 14.
 | Téma: Re: Házak Szomb. Feb. 04, 2012 6:31 pm | |
| -Rendben, felőlem semmi gond, de azért lehetőleg fogd vissza magad és ne támad meg a királyt, ha olyat mond ami nem tetszik. Nem akarok úgy járni, minta tűz királyánál. Tudod nem sok hiányzott, hogy az igazit megöld. Szóval csak óvatosan. Meron a lábamhoz szaladt és elkezdett dorombolni. Úgy néz ki, hogy hiányoztam már neki. -Szia! Nagyon hiányoztam?-kérdeztem miközben felvettem az ölembe. -Igeen. Nagyon aggódtam és féltünk, hogy baj lesz. De örülök, hogy látlak és rendben vagy. -Tényleg? Ennyire aggódtál miattam. De minden rendben van és te is hiányoztál nekem. Sajnálom, hogy elfeledkeztem rólad, de olyan jó, hogy itt vagy. Miután elmondtam ezeket neki elkezdtem vakargatni a fülét. Rajtam és rajta is látszott, hogy örülünk egymásnak. |
|  | | Assadar Draco Band

| Téma: Házak Szomb. Feb. 04, 2012 10:22 pm | |
| Terax mondatától rám tört a düh. Gyorsan fogtam egy keményebb könyvet és fejbe csaptam vele. - Nos hol is tartottam? Jah igen, hogy nem kérek külön véleményt! - Mondtam mérgesen. - A tűz királya csak egy véletlen baki volt.... Nem volt több! - Mondtam határozottan. Éreztem, hogy egyre jobban vöröslök a vissza emlékezéstől. Eléggé "égő" helyzet volt. Végül újra Terax felé fordultam. - Egyébként nem mondtam, hogy jegeljük ezt a témát? - Mondtam haragosan. |

| Téma: Re: Házak Szomb. Feb. 11, 2012 5:46 pm | |
| -Nem, nem mondtad.-mondtam vidáman -Amúgy is nem kell dühösnek lenni. Ami történt az megtörtént. A démonok agyafúrt és gonosz lények. Mint láthattuk, egy egész országot meg tudtak változtatni. De szerencsére sikerült legyőzni és a királyt megmenteni. Elgondolkodtam azon, hogy Death csendben van. Körülnéztem, de nem találtam. Ezek szerint lelépet. (Sajnos nem tud aktívan a játékban részt venni Death Oi.) -Nos, akkor, hogy is lesz? |
|  | | Assadar Draco Band

| Téma: Házak Csüt. Feb. 16, 2012 10:35 pm | |
| - Az úti célunk a víz országa! - Mondtam bátran. Hirtelen mintha belehasított volna valami a fejembe, és ettől térdre estem. Egy kép jött elő, melyben éppen felnézek egy idegenre. - Pusztulj.... - Mondta, majd hatalmas erőt éreztem, és újra Teraxéknál vettem észre magam. Láttam, hogy ijedten néztek rám - Elnézést... csak egy kicsit megszédültem... - Hazudtam. - Mindegy most már induljunk! - Mondtam. |

| Téma: Re: Házak Vas. Márc. 18, 2012 1:04 pm | |
| //Bocs, hogy nem írtam. Nagyon belefeledkeztem abba, hogy táltos lettem.//
-Rendben, induljunk.-mondtam széles mosollyal az arcomon Kimentem az ajtón és intettem, hogy kint megvárjuk őket. Meron felmászott a vállamra, Diabolic meg rovarrajként kirepült és kint összeállt. Hirtelen átálltam komolyba. A társaim is észlelték ezt és elkezdtek mosolyogni, ettől én is vidámabb lettem. Meron rögtön elkezdet dorombolni. Ekkor elég hangosan elnevetem magam. -Kész vicc, annyit se látok, mint vak az ablakon, de azért mégis érzem, hogy mosolyogtok. Olyan jó. Hirtelen éreztem valamit magam mögül. Mint ha egy lidérc lett volna, de amikor megfordultam nem volt ott semmi. Furcsáltam is a dolgot, de nem törődtem vele és elkiabáltam magam. -Assadar, gyere már! |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|